Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Stoof- de Bresser Top Movers Uw Zorgverhuizer is een concept dat samen met De Bresser Verhuizingen BV is opgezet speciaal voor senioren en mensen die juist die extra zorg nodig hebben.

Zorgverhuzing: Voor wie is deze dienst bedoeld?

De Zorgverhuizingen zijn opgezet met het oog op voornamelijk onze oudere generaties. Deze mensen hebben vaker behoefte aan een rustige verhuizing die op een zorgzame en persoonlijke manier wordt uitgevoerd. Wij van Stoof- De Bresser verhuizingen snappen dat het verhuizen van een omgeving waar u lange tijd heeft gewoont veel emoties en spanningen met zich mee kunnen brengen. Om voor u en uw naasten toch de verhuiservaring zo prettig en rustig mogelijk te laten verlopen is dit concept tot leven geroepen. Stoof- de Bresser verhuizingen bied u daarom ook de mogelijkheid om uw verhuizing volledig uit handen te geven waarbij wij voor u van het inpakken tot het uitpakken op het nieuwe adres alles in de puntjes kunnen verzorgen. Op die manier kunt u met een gerust hart verhuizen en kunt u achteraf terugkijken op een prettige verhuiservaring. 

Het stappenplan

Het begint allemaal met een rustige intake. Onze specialist in zorg- en seniorenverhuizingen zal samen met u bekijken wat er allemaal moet gebeuren en uw wensen voor de verhuizing bespreken. Om vervolgens samen met u alle mogelijkheden te bekijken en naast elkaar te leggen. Wij helpen u met het in grote lijnen uitzoerken van uw huisraad en kunnen u overtollige spullen een andere bestemming geven. Als de verhuizing dan daadwerkelijk plaastvind nemen de verhuizers Stoof- de Bresser Top Movers de verhuizing in haden en kunt u ervan op aan dat al uw spullen verzekerd, geordend en netjes ingepakt op uw nieuwe adres aankomen. Waar alles al neergezet wordt op de plek die u uitkiest. U en uw familie wordt op deze manier het gesjouw en geregel die bij een verhuizing komen kijken bespaard. Aan het einde van de verhuisdag kunt u met een gerust hart uw nieuw woning betreden en is de verhuizing klaar. 

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: