Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Speciaal voor senioren en mensen die extra zorg nodig hebben, heeft Stoof - de Bresser Top Movers het concept Uw Zorgverhuizer! opgezet. Stoof - de Bresser, Úw Zorgverhuizer!

Voor wie is de dienst Zorgverhuizingen bedoeld?

De dienst Zorgverhuizingen is bedoeld voor mensen, met name ouderen, die een zorgzame, menselijke verhuizer zoeken. Die begrijpt dat verhuizen uit de vertrouwde omgeving erg spannend is en emotioneel kan zijn. Zowel voor de persoon die verhuist als zijn of haar naasten. 

Rustige intake vooraf

Voor de zorgverhuizing vindt een rustige intake plaats. Met de specialist in zorg- en seniorenverhuizingen - Stoof - de Bresser Top Movers - bespreekt u uw wensen en samen bekijken jullie de mogelijkheden. De verhuizer helpt u in grote lijnen bij het uitzoeken van uw huisraad (ook van berging of zolder) en zorgt ervoor dat overtollige spullen een bestemming krijgen. Eindeloos gesjouw en geregel blijft uw familie bespaard. Op de verhuisdag neemt Stoof - de Bresser Top Movers de regie en zorgt ervoor dat al uw spullen verzekerd, geordend en netjes ingepakt op de nieuwe bestemming aankomen. Aan het einde van de dag is uw nieuwe stek ingeruimd en is de verhuizing klaar.

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: