Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Een verhuizing is voor zowel u als uw gezin een hele ingrijpende ervaring. Een vertrouwde omgeving wordt achtergelaten om intrek te nemen in een andere woning. Dit brengt een hoop begrijpelijke stress met zich mee. Stoof- de Bresser Top Movers kan u helpen deze stress te verminderen door uw verhuizing goed, snel en veilig te laten verlopen. 

Stoof- de Bresser Top Movers is een verhuisbedrijf gespecialiseerd in kleine, grote, piano en opslag verhuizingen. Het gehele verhuistraject wordt door ons op een professionele manier van begin tot eind uit uw handen genomen. Uw verhuizing wordt uitgevoerd door onze mensen die hun jarenlange kennis en ervaringen uit eerdere verhuizingen gebruiken om uw verhuisbeleving zo prettig mogelijk te laten verlopen. Met ruim 300 particuliere verhuizingen per jaar, waarbij 90% van de klanten ons met een goed of hoger beoordeeld, weten wij van Stoof- de Bresser Top Movers hoe wij een verhuizing vlekkeloos moeten laten verlopen. Wij stellen u van te voren op de hoogte, geven duidelijke inpaktips en nemen waar het nodig is nog extra maatregelen mee om u te verzekeren dat er geen enkele schade wordt opgelopen aan uw inboedel tijdens het verhuizen naar een ander locatie. 

Naast het overhuizen van uw inboedel heeft Stoof- de Bresser Top Movers ook de mogelijkheid om uw nieuwe woning volgens uw idee in te richten en apperatuur aan te sluiten zodat uw met een gerust hart in kunt trekken. Voor de spullen en meubels die u niet mee wil overhuizen hebben wij de mogelijkheid om deze af te voeren, op deze manier is uw oude woning meteen leeg en schoon voor de niewe bewoner. 

Verhuizen is voor u en uw gezin een enorme ingrijpende gebeurtenis. U moet uw vertrouwde omgeving achterlaten en uw intrek nemen in een ander huis, wellicht zelfs in een andere stad. Dit zorgt voor de nodige stress. Maar maakt u zich vooral geen zorgen, Stoof - de Bresser Top Movers kan u helpen uw verhuizing goed en snel te laten verlopen.

Bent u van plan om te verhuizen? Neem contact met Stoof- de Bresser Top Movers op! Dan plannen we graag vrijblijvend een afspraak met u in. Tijdens dit gesprek komt aan het licht wat uw wensen van de verhuizing zijn en wat er allemaal verhuist moet worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de uw verhuizing een prettige ervaring wordt. 

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: