Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizen is voor u en uw gezin een enorme ingrijpende gebeurtenis. U moet uw vertrouwde omgeving achterlaten en uw intrek nemen in een ander huis, wellicht zelfs in een andere stad. Dit zorgt voor de nodige stress. Maar maakt u zich vooral geen zorgen, Stoof - de Bresser Top Movers kan u helpen uw verhuizing goed en snel te laten verlopen.

Stoof- de Bresser Top Movers is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. Bij ons werken mensen met kennis en ervaring die dit vak elke dag met plezier uitoefenen. Jaarlijks voeren wij ruim 300 partiuliere verhuizingen uit waarbij 90% van onze klanten ons beoordeeld als goed of hoger! Wij weten dankzij onze jarenlange ervaring wat ons te
doen staat. We geven vooraf duidelijke inpaktips en kunnen waar nodig extra maatregelen treffen zodat u verzekerd bent dat uw meubels geen enkele schade oplopen tijdens het transport naar de nieuwe locatie.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw meubels worden overgehuisd, we kunnen er tevens voor zorgen dat uw nieuwe huis volgens plan weer volledig wordt ingericht en dat apparatuur weer werkt zodra u uw intrek doet. Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen die u niet meer wilt overhuizen voor u afvoeren, zodat uw oude huis leeg en schoon klaar is voor de nieuwe koper of huurder. 
Verhuisplannen? Bel ons, dan maken we een vrijblijvende afspraak. U geeft tijdens dit gesprek precies aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos volgens een strakke planning gaat verlopen.

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: