Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Een verhuizing is een vaak een hele gebeurtenis voor u, uw gezin en mogelijke huisdieren. De vertrouwde omgeving wordt verlaten voor een nieuwe omgevering, kinderen gaan naar een nieuwe school en krijgen nieuwe vrienden en vriendinnen.

Om uw verhuizing toch zo prettig mogelijk te laten verlopen zal Stoof- de Bresser Top Movers er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Dit doen wij met ons personeel die allemaal betrouwbare professionals zijn en de zorgvuldigheid van de binnendienst die er alles voor zullen doen om uw verhuiservaring zo prettig mogelijk te laten verlopen. Want invloed uitoefenen op uw nieuwe omgeving is voor ons niet mogelijk maar het leveren van een prettige verhuiservaring is waar wij ons in specialiseren. 

In het menu van particulieren verhuizingen hebben wij de belangrijkste categorieën voor u op een rijtje te zetten. Mocht het nu gaan om een normale verhuizing, opslag of een zorgverhuizing Stoof- de Bresser Top Movers beschikt over de nodige ervaring en materialen om u verder te helpen.

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: