Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Wij van Stoof- de Bresser Top Movers snappen dat het niet altijd mogelijk is om meteen in te trekken in uw nieuwe woning. U kunt nog willen verbouwen, schilderen of u heeft simpel weg nog geen nieuw woning gevonden. Om u dan toch van dienst te zijn heeft Stoof- de Bresser Top Movers de mogelijkheid om uw inboedel tijdelijk op te slaan in onze geconditioneerde opslaghallen.

Om u inboedel op de best mogelijke manier op te slaan beschikken wij over moderen en geconditioneerde opslaghallen. In deze hallen staan u afgesloten container beveiligd, droog en op kamertemeratuur opgeslagen.

Voor de opslag hebben wij geconditioneerde containerhallen in Oisterwijk, Tilburg en Breda met een totale capaciteit van ruim 250 33m3 containers,

Omdat natuurlijk niet ieders inboedel even groot kan Stoof- de Bresser Top Movers verschillende maten van opslag aanbieden. Zo kunnen wij de volgende inhoud van opslag aanbieden:

16 m3 container
33 m3 container
45 m3 container

Voor het laden en lossen kan Stoof- de Bresser Top Movers drie verschillende mogelijkheden aanbieden:

  1. Zelf laden bij ons op de zaak. U kunt uw spullen zelf komen brengen en laden en betaald alleen de huur van de container.
  2. Zelf laden bij u aan huis. Wij plaatsen de container en na laden halen wij deze weer op en plaatsen deze in onze opslag.
  3. Geheel verzorgd uit handen geven aan onze Erkende Verhuizers. Hiervoor komen wij bij u langs om een vaste prijs te maken voor uw verhuizing.

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: