Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Ook voor professioneel archiefbeheer zijn wij uw partner. Archiefopslag kan al bij ons vanaf € 0,35 per m1, per maand. Dit is vaak vele malen goedkoper dan de meters in uw kantoorruimte. In onze opslaglocaties aan de Herastraat te Tilburg  en Mijkenbroek in Breda beschikken wij over meer dan 6000 m1 archiefopslag. Dit staat geconditioneerd en brandveilig opgeslagen in afgesloten units. Wij hebben mogelijkheden van enkele meters archief tot vele honderden meters. Ook beschikken wij over speciaal ontwikkelde software waardoor uw archieven 24 uur per dag vanaf elke locatie online inzichtelijk zijn.

Er zijn bij ons veel mogelijkheden voor archiefbeheer, afgestemd op uw behoefte.

U kunt denken aan:

  • Statisch opslaan van uw archieven; archieven staan opgeslagen en frequentie van opvragen is laag.
  • Dynamisch opslaan van uw archieven met eigen toegang; archieven staan opgeslagen en u kunt tijdens kantooruren zelf uw archieven raadplegen door middel van een bezoek aan uw archiefunit.
  • Dynamisch opslaan van uw archieven met bestelling op afstand archieven staan opgeslagen en zijn compleet ingevoerd in onze database. U kunt op afstand een bestelling doen en dossier wordt via scan of fysiek aangeleverd.

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: