Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Archiefbeheer

Ook voor het beheren van uw archief zijn wij uw partner. Stoof- de Bresser Top Movers heeft de mogelijkheid om uw archief te beheren vanaf €0,35 per meter, per maand. Dit is over het algemeen een stuk goedkoper dan de meters in uw kantoorruimte. Stoof- de Bresser Top Movers heeft opslaglocaties voor archief in Tilburg en Breda. Daar beschikt Stoof- De Bresser Top Movers over ruim 6000 meter aan archief opslag mogelijkheid. Uw archief staat dan in een geconditioneerde en brandveilige afgesloten opslag. Wij kunnen u de mogelijkheid aanbieden van enkele meters archiefopslag tot honderden meters archiefopslag. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u vervolgens de archieven niet meer in kan zien, door speciale gecreëerde software kun u 24 uur per dag vanaf elke locatie inzicht krijgin in uw archieven.

Kort gezegd bij Stoof- de Bresser Top Movers zijn er vele mogelijkheden tot archiefbeheer, volledig afgestemd op uw behoefte.

Daarbij kunt denken aan:

  • Statisch opslaan van uw archieven; archieven staan opgeslagen en frequentie van opvragen is laag.
  • Dynamisch opslaan van uw archieven met eigen toegang; archieven staan opgeslagen en u kunt tijdens kantooruren zelf uw archieven raadplegen door middel van een bezoek aan uw archiefunit.
  • Dynamisch opslaan van uw archieven met bestelling op afstand archieven staan opgeslagen en zijn compleet ingevoerd in onze database. U kunt op afstand een bestelling doen en dossier wordt via scan of fysiek aangeleverd.

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: