Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Wij zorgen ervoor dat zakelijk verhuizen snel en efficiënt verloopt. Zo is uw bedrijf binnen een strakke tijdsplanning snel weer operationeel. Met jaarlijks meer dan 100 bedrijfs- school- en zorgverhuizingen van meer dan 100 m3 zijn wij ook uw projectverhuizer. Tevens verzorgen wij extra diensten voor de zakelijke markt zoals archiefopslag en beheer, raamcontracten voor personeelverhuizingen en Handyman services.

Wij hebben gekwalificeerde Projectverhuizers, Projectleiders en Handymans in dienst die een complex traject, zoals een interne verhuizing, perfect kunnen begeleiden van het begin tot het eind.

Via referenties krijgt u een indruk van enkele van onze vaste zakelijke klanten.

Een bedrijfsverhuizing is veel meer dan enkel het verhuizen van spullen van A naar B. Onze zakelijke dienstverlening gaat verder dan dat. Wij kunnen ook optreden als partner voor uw overige facilitaire zaken, zoals: 

  • Raamcontracten voor uw personeelsverhuizingen;
  • Handyman services;
  • Archiefopslag en beheer.

Onze adviseur komt graag bij u langs om onze mogelijkheden en uw wensen te bespreken. 

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: