Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Bedrijfsverhuizingen

Wij van Stoof- de Bresser Top Movers snappen dat uw als bedrijf met niet al te veel problemen over wil verhuizen. Daarom doen wij er alles aan om u zakelijke verhuizing snel en efficiënt te laten verlopen. Op deze manier is uw het mogelijk voor uw bedrijf om in een zo kort mogelijke tijd weer volledig operationeel te gaan op uw nieuwe locatie.

Met jaarlijks meer dan 100 verhuizingen van zowel bedrijven, scholen al zorgverhuizingen die meestal meer dan 100m3 omvatten zijn, hebben wij inmiddels veel ervaring opgedaan en zijn wij ook instaat om uw projectverhuizer te zijn. Daarnaast zijn wij ook instaat om extra diensten te verschaffen waarbij u profijt kan hebben zoals archiefopslag en beheer, raamcontracten voor personeelverhuizen en Handyman services. 

Binnen Stoof- De Bresser Top Movers zijn er werknemers die gekwalificeerd zijn als Projectverhuizers, Projectleiders en Handymans. Deze werknemers kunnen voor uw een ingewikkelde verhuizing, zoals een interne verhuizing, tot in de puntje voor u verzorgen zodat u bedrijf met een gerust hart van start kan gaan op uw nieuwe locatie. 

Via referenties krijgt u een indruk van enkele van onze vaste zakelijke klanten.

Een bedrijfsverhuizing is veel meer dan enkel het verhuizen van spullen van A naar B. Onze zakelijke dienstverlening gaat verder dan dat. Wij kunnen ook optreden als partner voor uw overige facilitaire zaken, zoals: 

  • Raamcontracten voor uw personeelsverhuizingen;
  • Handyman services;
  • Archiefopslag en beheer.

Onze adviseur komt graag bij u langs om onze mogelijkheden en uw wensen te bespreken. 

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: