Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuizen naar een nieuwbouwhuis: waar moet ik op letten?

Verhuizen naar een nieuwbouwhuis; een groot deel van de Nederlandse bevolking doet het graag. In deze situatie mag je tenslotte vaak zelf nog de keuken uitkiezen, de badkamer samenstellen en ook het type vloer is geheel aan jou. Wordt het hout, tapijt of toch iets anders? Maar let op: naast de vele voordelen die een nieuwbouwhuis met zich meebrengt, zijn er ook een paar aandachtspunten.

Nummer 1: vocht
Jep, je leest het goed. In een nieuw huis zit enorm veel vocht. Wil je het echt weten? 4.000 liter! Dit vocht is tijdens het bouwen naar binnen geslopen en daarnaast bevat vers gestort beton veel water. Het kan tot wel twee jaar duren voordat het vocht jouw huis weer verlaten heeft. Het vrijkomende vocht kán beschadigingen met zich meebrengen, zoals het welbekende scheuren van de muren. Houd hier dus rekening mee bij het kiezen van vloeren en eventuele wandbekleding.

Nummer 2: de tuin
Hartstikke leuk natuurlijk, een gloednieuw stukje grond die jij volledig naar eigen wens kunt invullen. Maar doe dit ook vooral snel! Vaak ligt de prioriteit van een nieuwbouwhuis toch echt bij het huis zelf, terwijl het heel belangrijk is dat de tuin niet vergeten wordt. Handige tip: leg vóór de daadwerkelijke verhuisdag in ieder geval alvast een bestrating aan, zo voorkom je modderstappen in het huis.

Nummer 3: dieven


Pas opgeleverde nieuwbouwhuizen zijn favoriet bij inbrekers. In jouw nieuwe stulpje valt tenslotte een gloednieuwe CV-ketel te halen. En wat dacht je van die prachtige, koperen leidingen? Geen paniek, met een goede alarminstallatie houd je ze wel op een afstand. Plaats een kleine camera voor de deur en ze durven geen voet binnen te zetten!

Verhuis jij binnenkort naar een nieuwbouwhuis? Verhuisdozen, -wagens, -liften… Stoof – de Bresser Verhuizingen Breda helpt je graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we overleggen samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Verhuizen naar een nieuwbouwhuis

 

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: