Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Verhuisdatum prikken        

Een verhuisdatum prikken is moeilijker dan veel mensen denken – zeker bij bedrijfsverhuizingen. Verhuist u met hulp van medewerkers, dan is het vanzelfsprekend wenselijk dat zoveel mogelijk van hen op die datum kunnen. Maar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt om de verhuizing te regelen, kan het bepalen van een verhuisdatum een hoofdpijndossier op zich zijn. Het volgende viertal factoren is hierbij belangrijk.

Waar moet u rekening mee houden bij het prikken van een verhuisdatum?

Kosten

Het weekend en vakanties zijn populaire perioden voor verhuizingen. Ook aan het begin en eind van de maand wordt veel verhuisd, omdat bijvoorbeeld een huurcontract afloopt. Houd rekening met uitlopende werkzaamheden waardoor kans op vertraging van een verhuizing ontstaat en de opleverdatum in gevaar komt. Een huurcontract tijdelijk verlengen kan behoorlijk in de papieren lopen.

Contracten

Ook u heeft waarschijnlijk allerlei contracten die op een bepaalde datum aflopen of ingaan. Aan u de afweging of u zo lang mogelijk (tot het eind van de maand) op de oude locatie blijft en dus de hoofdprijs betaald voor een verhuisbedrijf, of eerder verhuist en bespaart op de verhuiskosten. Denk niet alleen aan het huurcontract, maar ook aan de contracten van internetproviders.

Beschikbaarheid van partijen

Bij een verhuizing zijn vaak meerdere partijen betrokken zoals schilders, inrichters, IT’ers en verhuizers. Werkzaamheden moeten vaak op elkaar worden afgestemd en is het dus van belang dat alle partijen beschikbaar zijn. Regel de verhuizing daarom zo vroeg mogelijk, het liefst meerdere maanden van te voren.

Tijdstip

Een verhuisdatum is eigenlijk niet specifiek genoeg. U moet ook een verhuistijd prikken. Het is raadzaam om de verhuizing in de ochtend te beginnen. Daardoor blijft er wat extra ruimte op de planning voor eventuele uitloop. Bovendien kunt u dan een pauze inlassen als dat nodig is. Zo blijft u een hoop stress bespaart.

Het vergt dus nog vrij veel onderzoek, wilt u een geschikte, voordelige verhuisdatum prikken. Kosten, contracten, beschikbaarheid en tijd spelen allemaal een rol. Maar dit is slechts één klein onderdeel van de gehele verhuizing. Ons advies: begin ruim van te voren met plannen en laat het aan ervaren professionals over!

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: