Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Specialistische verhuizingen

Verhuizen op latere leeftijd

Bij verhuizen denkt u misschien meteen aan een nieuwe woning. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Want als u ouder bent, wilt u misschien wel verhuizen naar een verzorgingstehuis. Wie weet! Waarschijnlijk is het nog lang niet zover, maar bent u toch al benieuwd hoe dat dan werkt. Want als u jong bent, kunt u een verhuizing misschien wel zelf doen of met behulp van familie en vrienden. Maar als u al wat ouder bent zou dit wel eens een probleem kunnen worden. Ziet u zichzelf al als tachtigjarige met familie en vrienden dozen sjouwen. Nee, dat gaat hem niet worden… Bij een zorgverhuizing doet u er verstandig aan om een verhuisbedrijf in te schakelen.                         

Goede begeleiding 

De nadruk ligt hier in ieder geval op een goede begeleiding. Geduld, tact en een aangepast tempo is dan belangrijk. Er is steun nodig, begrip voor de situatie, een luisterend oor en men moet meedenken. Want het is best een grote stap. Het is handig als behalve de verhuizing, ook inpakken en handymandiensten worden verzorgd door het verhuisbedrijf. Dat zou veel werk uit handen nemen! En als u wat ouder bent, is het denk ik ook belangrijk dat het verhuisbedrijf met een goed gepland verhuisschema werkt. Op die manier ontstaat rust bij de klanten en bij de medewerkers van een verzorgingstehuis. 

Emotie

Verhuizen is emotie. Vaak gaat u in een verzorgingstehuis of aanleunwoning kleiner wonen dan u gewend bent. En ook dat is moeilijk. Stoof – de Bresser Top Movers denkt mee met de klanten en wij willen zelfs een schilderijtje of een klok opgehangen als dat nodig is. Het is fijn als medewerkers flexibel zijn en een handje willen helpen. Vooral bij een verhuizing van senioren. Het zijn de kleine dingen die het doen, wordt er wel eens gezegd. Ik denk dat dit zeker waar is!

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: