Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

 

Slim verhuizen door het simpel te houden     

Ook bij een bedrijfsverhuizing is het mogelijk om met slim verhuizen een hoop tijd te besparen. Inmiddels is verhuisstress een bekend fenomeen, maar op deze manier kunt u zichzelf daar enigszins tegen wapenen. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang bij zakelijke verhuizingen, maar maak het daarbij niet moeilijker dan noodzakelijk.

Tips om gemakkelijk te verhuizen

Wees slim en maak bij het verhuizen gebruik van onze handige tips!

First things first

Pak eerst wat u en uw medewerkers echt nodig hebben op de nieuwe locatie om te kunnen werken. Denk aan laptops, schrijfgerei, lunch, stekkerdozen, handdoeken en toiletpapier. Zo bent u niet afhankelijk van wat al aanwezig is op de nieuwe locatie.

Regel energie

Nog voor de verhuizing moet u de energiemaatschappij bellen om te zorgen dat er in het nieuwe pand wel elektriciteit is de dag voordat u met de verhuizing begint. Hetzelfde geldt overigens voor stromend water, iets wat ook absoluut onmisbaar is tijdens de verhuizing.

Doneer of verkoop

Een bedrijfsverhuizing is een goed moment om te overwegen of sommige kantoorartikelen of meubels wel echt nodig zijn. Is alles wel echt nuttig of staat het alleen maar in de weg? Er is altijd wel iemand geïntresseerd om uw spullen te kopen. En anders kunt u altijd nog doneren.

Verhuis in fases

Het hoeft niet allemaal in één keer. Het kan slim zijn om gefaseerd te verhuizen, waardoor de verhuizing ineens een stuk overzichtelijker wordt, terwijl de tijdsdruk afneemt. Eén voorwaarde is wel dat u beide locaties tegelijk kunt werken en verhuizen. U kunt ook gebruik maken van opslagmogelijkheden van een verhuisbedrijf.

Alles labelen

Het is ondoenlijk om meteen na de verhuizing alle dozen uit te pakken. Pas na een aantal weken zijn daadwerkelijk alle dozen uitgepakt. Zorg daarom dat alle dozen gelabeld zijn, dat bespaart een hoop tijd als iemand ergens naar op zoek is na de verhuizing.

Schakel experts in

Een bedrijfsverhuizing is een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis en iets dat u niet iedere week doet. Een verhuisbedrijf beschikt wel over die ervaring en kan het gehele proces, van inventarisatie tot aflevering, uit handen nemen. Schakel daarom zo vroeg mogelijk een verhuisbedrijf in.

Communiceer

Licht alle partijen binnen én rond de organisatie tijdig in over de aanstaande verhuizing. Denk aan leveranciers, ICT, medewerkers, catering, beveiliging, bouwvakkers, opslag, schoonmaak, aannemer, stoffeerder, omwonenden, gebouwbeheerders, klanten, monteurs, conciërges, EHBO, parkeerbeheer, gemeente en brandweer.  

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: