Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Help! Ik woon op 10 hoog

Verhuizen vanuit een flat kan lastig zijn

Mensen die in een flat of een ander hoog gebouw wonen en moeten verhuizen, kan de schrik zomaar om het hart slaan. Want hoe gaat u zoiets regelen? De paniek schiet door u heen en u denkt: HELP Ik woon op 10 hoog… Wat nu?

HELP Ik woon op 10 hoog…

Met name als u slecht ter been bent of als u geen familie of vrienden hebt die u kunnen of willen helpen, zit u al snel met de handen in het haar. Hoe kunt u deze situatie oplossen?

Er zijn gelukkig oplossingen!

Als u slecht ter been bent, geen hulptroepen kunt inschakelen raak dan niet in paniek als u  plannen heeft voor een verhuizing. Er zijn oplossingen op maat voor uw verhuisproblemen. Benader bijvoorbeeld de verhuisservice van het professionele verhuisbedrijf Stoof - de Bresser Top Movers. Wij staan snel bij u voor de deur om u te helpen bij het zorgvuldig verhuizen van uw inboedel. Verhuizen van meubels en spullen uit flats of hoge gebouwen is voor ons geen moeilijke opgave. Wij beschikken over uitstekende verhuisliften, een service die veel andere verhuisbedrijven niet bieden.

Neem contact met ons op

Woont u in een hoge flat of ander hoog gebouw, als particulier of als bedrijf, en lukt het u niet zelf uw verhuizing te organiseren? Kies dan voor het voordelige, ervaren en professionele verhuisbedrijf Stoof – de Bresser Top Movers. Tegen scherpe prijzen verzorgen wij iedere verhuizing, hoe lastig de locatie ook te bereiken is. Hoog in ons vaandel staat onder meer persoonlijke service, veiligheid en de zekerheid dat al uw spullen – hoe zwaar of groot ook – veilig aankomen op de plek waar u ze wilt hebben. Ontdek het gewoon zelf. Neem nu contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie of voor een gratis offerte. Graag tot ziens!

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: