Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Gefaseerd verhuizen: wat goed is hoeft niet snel

In één keer verhuizen is een zeer handige en efficiënte manier van verhuizen en toch is dit niet altijd de juiste oplossing. In één keer verhuizen vraagt toewijding van de opdrachtgever. Vaak moet het personeel één of meerdere dagen vrij krijgen om de verhuizing te realiseren. Daarnaast ligt het werk ook grotendeels stil en is bovendien een grondige voorbereiding noodzakelijk. Lang niet iedere opdrachtgever ziet door deze uitdagingen in één keer verhuizen zitten. Voor hen is gefaseerd verhuizen dan ook de beste oplossing.

Wanneer gefaseerd verhuizen?

Gefaseerd verhuizen is een uitstekende oplossing als de complete inboedel niet in één keer over hoeft. Vaak is in stappen de spullen verplaatsten beter, zeker als u een nieuw pand of afdeling beschikbaar heeft. Zodoende kan het bedrijf gewoon operationeel blijven en is er weinig ‘omzetverlies’ omdat het personeel aan het werk blijft. Daarnaast is gefaseerd verhuizen mogelijk als er (extra) opslagruimte beschikbaar is om de niet-essentiële dingen op te slaan. Dan hoeven de werknemers niet in de ‘chaos’ te werken en loopt u beduidend minder risico om spullen ‘kwijt te raken’.

Waar moet u specifiek op letten als u gefaseerd gaat verhuizen?

Waar kunt u op letten? Maak allereerst een scheiding van de spullen die niet persé nodig zijn voor uw primaire proces, bijvoorbeeld oude archiefkasten. Maak vervolgens een opslagruimte leeg om tijdelijk de inboedel in op te slaan, denk hierbij aan een ruimte of zaal die niet vaak wordt gebruikt (Heeft u geen opslagruimte? Stoof – de Bresser Top Movers kan u hier mee helpen). Tenslotte moet er, ongeacht welke manier van verhuizen u prefereert, bij zowel in één keer als gefaseerd verhuizen een goede codering worden toegepast.

Oplossingen

Een groot voordeel van deze manier van werken is dat het personeel op deze wijze veel langer op hun plek kan blijven zitten en dat is beter voor de werksfeer en efficiëntie. Als u deze oplossing ziet lijkt deze logisch, maar toch is niet iedereen bekend met deze manier van werken. De kracht van Stoof – de Bresser Top Movers is om oplossingen te zien waar anderen ze niet zien. Met onze jarenlange ervaring kijkt Stoof – de Bresser Top Movers nergens meer van op en denkt het personeel niet in problemen maar in oplossingen.

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: