Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Expat verhuizing: een hele opgave


Een expat verhuizing is nooit makkelijk, maar altijd spannend. Een nieuwe functie in het buitenland is leuk, maar zonder vrienden en familie dichtbij is het absoluut een uitdaging. Bovendien krijgt de expat te maken met een nieuwe cultuur, waarin hij of zij zich wegwijs moet maken zonder hulp van een (professioneel) netwerk. Het is niet makkelijk een nieuw netwerk op te bouwen, zeker als er ook nog eens sprake is van een taalbarrière.

Hoewel dergelijke problemen grotendeels opgelost kunnen worden met bijvoorbeeld Skype en LinkedIn, blijft de expat verhuizing op zich een probleem. Wat neemt u mee, hoe pakt u het veilig in, welke regels gelden er, welk transportmiddel gebruikt u, welke verzekeringen sluit u af, et cetera. Om nog maar te zwijgen over het inrichten van uw nieuwe woning en het opnieuw installeren van al uw apparaten.

 
Expat verhuizing: speciaal voor u, eenvoudig voor ons

Een expat verhuizing is niet iets dat u of uw medewerker iedere week doet. Het is duidelijk dat u met een grote hoeveelheid potentiële problemen rekening moet houden. Dit kunt u verhelpen door een verhuisbedrijf in te huren. Sommige verhuisbedrijven, zoals Stoof – de Bresser Top Movers, verzorgen namelijk ook expat verhuizingen. Op deze manier laat u alles van A tot Z regelen door experts, zodat u zeker weet dat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Inboedelopslag

Het is zelfs dermate lastig, dat u misschien afweegt om een deel van uw inboedel niet mee te verhuizen. Niet alles hoeft mee, tenslotte: misschien past dat antieke kastje eigenlijk toch niet in uw nieuwe onderkomen. Of misschien wilt u geen risico nemen en laat u daarom uw gevulde vitrinekast in de opslag. Ook dit kunt u bij Stoof – de Bresser Top Movers regelen, tot op het allerlaatste moment. Uiteraard is dit ook een optie als u simpelweg een grondige schoonmaak wilt houden, waarbij u geen last wilt hebben van het meubilair.

Door Stoof – de Bresser Top Movers in te schakelen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om alle logistieke processen – en dat zijn er nogal wat. Zo kunt u zich bezig houden met het opbouwen van een nieuw netwerk bijvoorbeeld. Of meteen vol aan de bak in uw nieuwe functie. Dit is natuurlijk makkelijker zonder onnodige afleiding.

Verhuizen met de checklist van Stoof – de Bresser Top Movers

Het is duidelijk dat er veel komt kijken bij een expat verhuizing. Als u een checklist voor verhuizen gaat opstellen, zal deze dan ook al snel enkele A4-tjes in beslag nemen. Daarnaast bestaat natuurlijk altijd de kans dat u iets (cruciaals) vergeten bent. Onze checklist is zo uitgebreid dat wij niets kunnen vergeten.

 

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: