Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Beveiligen tegen inbraak       

In uw oude huis kende u alle geluiden; de deur van de buren, de bezorger van de ochtendkrant, het piepen van een hekje…. De eerste nacht in uw nieuwe huis hoort u hele andere geluiden. Loopt er iemand op het grind of is dat een kant? Klappert er een deur? Echt gerust bent u er niet op en daar tegen is maar één remedie. Neem bij daglicht de tijd voor een goede inspectie en plan de nodig maatregelen om uw woning te beveiligen. 

Inbraakcheck

Doet een inbreker er langer over dan 30 seconden om uw huis binnen te komen, dan zoekt hij liever een ander huis. Met een online inbraakcheck controleert u snel of er voldoende hindernissen zijn om die 30 seconden aanzienlijk te verlengen.

Registreer kostbaarheden

Zo vlak na een verhuizing heeft u vaak nog goed in uw hoofd wat er zo al aan spullen is ingepakt. Maak een lijstje met foto’s van sieraden, antiek, apparatuur en alle andere kostbare zaken in huis. Zet er een omschrijving bij en bewaar eventuele aankoopbonnen.

Sociale controle

Heeft u al kennis gemaakt met de buren en maken ze een betrouwbare indruk? Stel ze op de hoogte als u een paar dagen of langer van huis bent. Zij kunnen dan een oogje in het zeil houden. Ook dit is een vorm van beveiligen.

Hoe gaan inbrekers te werk

Verdiep u eens op internet over de manieren waarop inbrekers te werk gaan. Loop uw nieuwe huis eens kritisch rond. Hoe zou u het aanpakken om bij uw huis binnen te komen zonder sleutel.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem schrikt bij voorbaat al af. Wel vervelend als het alarm afgaat ’s nachts, maar een inbreker heeft dan meestal al de benen genomen. Veel systemen kunnen worden gekoppeld aan uw smartphone, pc of tablet. Zo kunt u overal volgen of thuis alles in orde is. Met een of meer camera’s in en om het huis is dit helemaal goed geregeld.

Beveiligingsdienst

Een alarmsysteem kunt u combineren met een abonnement op een beveiligingsdienst. Bij calamiteiten stellen ze u direct op de hoogte. Bij afwezigheid schakelen ze de politie voor u in. Dit alles in overleg en tegen van te voren overeengekomen kosten.

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: