Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

Aandachtspunten bij een internationale verhuizing               

Waar moet u allemaal op letten bij een internationale verhuizing? Het is vaak een enorme stap en in sommige gevallen misschien wel een van de spannendste verhuizingen uit uw leven; het verhuizen naar een ander land! Maar waar moet u allemaal rekening mee houden, liefst nog voor dat u de landsgrenzen passeert?

Internationale verhuizing

Er komt vaak veel meer bij kijken dan enkel een nieuwe woning en het vervoer van uw spullen en uzelf naar het land van bestemming. Andere landen hebben andere regels en u loopt er tegen zaken op, waar u misschien helemaal niet aan gedacht zou hebben. In eerste instantie is het daarom natuurlijk een slim idee om uw verhuizing eens te overleggen met een ervaren verhuisbedrijf als Stoof – de Bresser Top Movers. Zij kunnen u helpen om uw persoonlijke checklist vorm te geven en hebben wellicht tips voor u, die u zelf anders totaal over het hoofd had gezien.

Documenten

Waarschijnlijk had u hier zelf ook al aan gedacht, maar zorg ervoor dat al uw documenten op orde zijn en check alles vroegtijdig. Dit voorkomt een hoop stress en onnodige vertragingen. Gaat u in het buitenland werken en willen ze daar graag uw diploma’s zien? Laat uw diploma’s dan in Nederland nog bij de DUO waarmerken op echtheid. Er wordt tegenwoordig veel gefraudeerd met buitenlandse diploma’s en hiermee kunt u aantonen dat u hier echt voor geleerd hebt.

Huisdieren

Neemt u uw trouwe viervoeter of een van uw andere huisdieren mee met uw internationale verhuizing? Dan is een bezoekje aan de dierenarts een goede start om uw dier voor te bereiden. Er gelden per land andere regels en de dierenarts kan u hier waarschijnlijk meer over vertellen. Ook moet uw dier de juiste inentingen krijgen en een paspoort om de grens over te mogen. Regel dus op tijd passend vervoer voor uw beesten en check de regelgeving.

Vervoer

Hoe krijgt u al uw spullen naar het land van bestemming? Let goed op dat de wijze van vervoer ook van invloed is op hoe u uw spullen moet inpakken en moet beschermen voor de reis. Wilt u er echt zeker van zijn dat alles met beleid en op tijd op uw nieuwe bestemming aankomt? Schakel dan de ervaren verhuizers van Top Movers in om u bij te staan bij deze internationale verhuizing!

Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: