Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

BLOG

Verhuisdatum prikken


Een verhuisdatum prikken is moeilijker dan veel mensen denken – zeker bij bedrijfsverhuizingen. Verhuist u met hulp van medewerkers, dan is het vanzelfsprekend wenselijk dat zoveel mogelijk van hen op die datum kunnen. Maar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt om de verhuizing te regelen, kan het bepalen van een verhuisdatum een hoofdpijndossier op zich zijn. Het volgende viertal factoren is hierbij belangrijk.
lees meer..


Handyman services


De Handyman van Stoof –de Bresser Top Movers is een professionele ondersteuner van uw facilitaire organisatie. Hij is een specialist die allround inzetbaar is en assisteert bij het optimaliseren en onderhouden van uw pand. Hij zorgt ervoor dat uw uitstraling op niveau blijft. Uiteraard heeft de Handyman een groot praktisch inzicht en gedegen praktijkkennis. Hij beschikt over een volledig op dit werk ingerichte servicewagen. Kortom, beter geregeld met de Handyman services.
lees meer..


Verhuizen; wat blijft en wat mag weg?


Verhuizen; bij uitstek de perfecte gelegenheid om u eens te ontdoen van al die overbodige spullen die u door de jaren heen heeft verzameld… Wat mag weg?
lees meer..


Slim verhuizen door het simpel te houden


Ook bij een bedrijfsverhuizing is het mogelijk om met slim verhuizen een hoop tijd te besparen. Inmiddels is verhuisstress een bekend fenomeen, maar op deze manier kunt u zichzelf daar enigszins tegen wapenen. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang bij zakelijke verhuizingen, maar maak het daarbij niet moeilijker dan noodzakelijk.
lees meer..


Energiebesparing in huis


Energiebesparing is tegenwoordig een hot topic en het is al lang niet meer zo dat minder energie verbruiken ook betekent dat u in moet inleveren op comfort. In tegendeel zelfs, het verduurzamen van uw huis zorgt juist voor een comfortabele leefomgeving en is nog goed voor uw portemonnee ook! En niet te vergeten natuurlijk, u draagt zo ook een steentje bij aan een beter milieu.
lees meer..


Het domino-effect van vertraging tijdens de verhuizing


Het welbekende domino-effect; één steentje wordt aangetikt en stoot het volgende steentje om, die vervolgens het volgende steentje omstoot, die weer het volgende steentje omstoot. Dit gaat zo door totdat de statige reeks dominostenen is veranderd in een wirwar, chaos, klaar om opgeruimd of opnieuw opgebouwd te worden.
lees meer..


Handige tips om uw nieuwe buurt te verkennen


Binnenkort verhuizen naar een andere woonomgeving? Met deze handige tips van Top Movers kunt u uw nieuwe buurt optimaal verkennen!
lees meer..


Tips tegen stress bij (zakelijke) verhuizingen


Inmiddels is verhuisstress een bekend fenomeen. Tijdens een verhuizing bent u constant met uw gedachten bij de verhuizing en het is ook logisch dat een plotselinge verandering van omgeving emoties met zich meebrengt. Maar het blijkt dat de stress die een particuliere of zakelijke verhuizing met zich meebrengt nog heel lang voelbaar kan zijn – bij zowel medewerkers zelf als bij de organisatie. Bereid u daarom goed voor met de tips tegen stress bij verhuizingen in deze blog!
lees meer..


Aandachtspunten bij een internationale verhuizing


Waar moet u allemaal op letten bij een internationale verhuizing? Het is vaak een enorme stap en in sommige gevallen misschien wel een van de spannendste verhuizingen uit uw leven; het verhuizen naar een ander land! Maar waar moet u allemaal rekening mee houden, liefst nog voor dat u de landsgrenzen passeert?
lees meer..


Uw allereerste bedrijfsverhuizing?


De eerste keer dat u een bedrijfsverhuizing meemaakt (laat staan: organiseert) kan het een behoorlijk stressvolle gebeurtenis zijn. U wilt alles van tevoren weten en regelen opdat de zakelijke verhuizing vlekkeloos verloopt. Maar u weet nooit tegen welke problemen u of een collega aan zal lopen. De directie laat het regelen van de verhuizing aan de facility manager over. Die moet dus kalm blijven en het overzicht behouden.
lees meer..


Bedrijfsontruiming en bezemschoon opleveren bij de verhuizing


Bezemschoon opleveren is een gewoonte bij particuliere verhuizingen, maar vaak ook bij bedrijfsverhuizingen. Ook hier wil de eigenaar van het pand dat het pand er spik en span uitziet zodat de volgende huurder er zo snel mogelijk in kan trekken. Bij een zakelijke verhuizing hoort dus ook de bedrijfsontruiming. Maar wat houden de bedrijfsontruiming en het bezemschoon opleveren van het pand eigenlijk in?
lees meer..


Tips om te verhuizen zonder schade


Een grote zorg bij verhuizingen is het veroorzaken van schade. Kleine voorwerpen kunnen beschadigd raken wanneer een doos verkeerd gestapeld wordt of valt, grote voorwerpen tijdens het tillen en slepen. Bovendien kunnen wanden of ramen en dergelijke in de oude of nieuwe locatie beschadigd raken. Iedere beschadiging kost geld en leidt tot ergernis. Wil je verhuizen zonder schade? Gebruik dan deze tips!
lees meer..


Help! Ik woon op 10 hoog


Verhuizen vanuit een flat kan lastig zijn Mensen die in een flat of een ander hoog gebouw wonen en moeten verhuizen, kan de schrik zomaar om het hart slaan. Want hoe gaat u zoiets regelen? De paniek schiet door u heen en u denkt: HELP Ik woon op 10 hoog… Wat nu?
lees meer..


Beveiligen tegen inbraak


In uw oude huis kende u alle geluiden; de deur van de buren, de bezorger van de ochtendkrant, het piepen van een hekje…. De eerste nacht in uw nieuwe huis hoort u hele andere geluiden. Loopt er iemand op het grind of is dat een kant? Klappert er een deur? Echt gerust bent u er niet op en daar tegen is maar één remedie. Neem bij daglicht de tijd voor een goede inspectie en plan de nodig maatregelen om uw woning te beveiligen.
lees meer..


Verhuizen is moeilijk


Verhuizen is moeilijk, zakelijke verhuizingen zijn nog veel complexer. Het plannen kost ontzettend veel tijd en moeite. Bovendien kost het geld en levert het een hoop stress op. Het kan zelfs hartverscheurend zijn. Niet alleen voor jou als aangewezen persoon om de verhuizing te regelen, maar ook voor de mensen die mee moeten verhuizen: of het nu bewoners of medewerkers zijn. Tussen al die emoties is het misschien handig om alles even te rationaliseren. Lees hier waarom verhuizen moeilijk is en wat u kunt doen om het makkelijker te maken.
lees meer..


Een particuliere verhuizing


Gemiddeld verhuizen Nederlanders zeven keer in hun leven. Dat is eens in de tien jaar, maar dat beeld is wat vertekend omdat jongeren veel vaker verhuizen. Per jaar wisselen ruim 1,5 miljoen mensen van woning. Dat is nogal wat en van jong tot oud organiseert iedereen een verhuizing weer op zijn eigen manier. Bij een verhuizing is het belangrijk om de adreswijzigingen op tijd door te geven. Daarnaast moet u altijd heel goed opletten bij het verhuizen van witgoed. Hier komen we een volgende keer graag op terug.
lees meer..


Top 10 fouten bij zakelijke verhuizingen


Gemiddeld verhuist de Nederlander 7 keer tijdens zijn leven. Maar hoewel het iedere keer misschien iets makkelijker wordt, blijft het toch altijd een lastig karwei. Het is immers elke keer weer anders: een andere woning die wordt verlaten, andere spullen (meer of minder) en een andere locatie waar alles heen moet. En dan hebben we het alleen nog maar over een particuliere verhuizing. En een zakelijke verhuizing is nóg ingewikkelder! Toch is er wel een patroon te ontdekken in de veelgemaakte fouten bij zakelijke verhuizingen.
lees meer..


Je huisdier en de verhuizing


Verhuizen is heel stressvol.Voor mensen maar ook voor huisdieren. Want die voelen de nervositeit van hun baasjes heel goed aan. En ze raken ook van slag doordat alles anders is: het huishouden, het verschuiven van meubelen, de stapels dozen in huis. Hoe kun je verhuisstress bij je huisdieren voorkomen? Lees ons blog!
lees meer..


Grote voorwerpen verhuizen: een kluis of piano


Het doel van de bedrijfsverhuizing is dat alles en iedereen van A naar B komt, zonder beschadiging en op de juiste plek. Het verhuizen van alle bureaustoelen en kasten is al een lastig karwei, maar wat nou als u bijzondere voorwerpen op kantoor hebt? Een kluis verhuizen is geen makkelijke opgave, bijvoorbeeld. Ook een piano verhuizen is erg lastig. Wat maakt deze voorwerpen (of die van u) zo moeilijk te verhuizen? Zijn het grote, zware of breekbare objecten?
lees meer..


Specialistische verhuizingen


Bij verhuizen denkt u misschien meteen aan een nieuwe woning. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Want als u ouder bent, wilt u misschien wel verhuizen naar een verzorgingstehuis. Wie weet! Waarschijnlijk is het nog lang niet zover, maar bent u toch al benieuwd hoe dat dan werkt.
lees meer..


Tips voor het verhuizen van elektronica


Tijdens een bedrijfsverhuizing kan er van alles beschadigd raken. En uiteraard zijn sommige objecten gevoeliger en kwetsbaarder dan anderen. Zo is machines verhuizen een vak apart. Maar elektronica verhuizen is het onderdeel van de bedrijfsverhuizing waar u misschien wel het meest voorzichtig mee moet zijn. We zijn immers steeds meer afhankelijk van onze laptops en flat screens. Daarom geven we u in deze blog een aantal tips om elektronica veilig te verhuizen. Het begint met voorbereiding, pas daarna komt het daadwerkelijke inpakken.
lees meer..


Ouderen overwegen vaker een verhuizing


Het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) publiceerde onlangs een opmerkelijk bericht: ouderen overwegen vaker een verhuizing.
lees meer..


Inpakken voor zakelijke verhuizingen: waar moet u op letten


Het inpakken voor een zakelijke verhuizing is een klus waar iedereen aan mee moet werken. Zo zal iedere medewerker zijn of haar eigen bureau moeten inpakken, maar ook machines en apparatuur voor algemeen gebruik moeten worden ingepakt. Wie gaat dit doen? En hoe wordt er gecodeerd? En welke emballagemiddelen moet iedereen gebruiken? Het is slechts een drietal vragen die meteen te binnen schieten. In werkelijkheid zitten er echter nog veel meer haken en ogen aan de zakelijke verhuizing…
lees meer..


5 tips tegen verhuisstress bij bedrijfsverhuizingen


Op internet zijn miljoenen lijstjes te vinden van een “Stress-top 10”. En verhuisstress komt steeds terug, vaak hoog in de lijst. Bij deze lijsten wordt hierbij vaak gedoeld op particuliere verhuizingen, ze zijn immers veelal gericht op consumenten. Maar een bedrijfsverhuizing is nog veel groter en gecompliceerder. Hoeveel stress levert dat dan wel niet op?!
lees meer..


Opslag inboedels


Stel u gaat emigreren of tijdelijk in het buitenland wonen, maar uw nieuwe woning is nog niet (helemaal) klaar, u bent nog zoekende naar een nieuwe woning of u wilt uw inboedel niet mee verhuizen. Op zo’n moment moet u uw inboedel ergens opslaan. Stoof – de Bresser Top Movers biedt u deze mogelijkheid.
lees meer..


5 tips voor het inlichten van werknemers bij bedrijfsverhuizingen


Bedrijfsverhuizingen lopen vaak vertraging op doordat de werknemers niet precies weten wat hun rol in de voorbereiding is. Terwijl werknemers inlichten bij een bedrijfsverhuizing juist één van de belangrijkste onderdelen is. Want als het bij deze schakel fout gaat, dan loopt de gehele verhuisketen vertraging op. En daardoor moeten werknemers (meer) vrije dagen nemen en loopt uw bedrijf omzet mis. Verwerk daarom deze 5 tips in het verhuisdraaiboek om te zorgen dat uw werknemers goed voorbereid zijn voor de bedrijfsverhuizing!
lees meer..


Verschillende verhuismogelijkheden


Een verhuizing is vaak chaotisch, ook al heeft u een op en top planning gemaakt met strikte deadlines en vaste kosten. Onvoorziene factoren kunnen ervoor zorgen dat u niet binnen uw budget blijft of dat uw planning in de war raakt. Verhuizen is dan ook niet iets dat u op het laatste moment regelt. Het is belangrijk om tijdig aan de slag te gaan, zodat u zoveel mogelijk kunt vasthouden aan uw planning. Verhuizen kunt u zelf doen, maar u kunt ook de hulp inschakelen van een professionele verhuisdienst, die u al het werk uit handen neemt.
lees meer..


Hoe langer de verhuizing duurt, des te minder overlast


Een slecht voorbereide zakelijke verhuizing loopt vrijwel altijd vertraging op. En dan moet het personeel ineens extra dagen vrij krijgen en ligt het werk even stil. En dat kost klauwen met geld. In de eerste plaats omdat de werknemers niet aan het werk kunnen, natuurlijk. Maar dat is nog niet alles…
lees meer..


Hoe kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken


Wanneer u gaat verhuizen is het belangrijk om alles goed op een rijtje te zetten. Er komt natuurlijk veel bij kijken en dus is een gestructureerde aanpak altijd welkom. Want bij een verhuizing denkt u meteen aan de vele klusjes die gedaan moeten worden. Een bestaande huurwoning wilt u namelijk van onder tot boven schoon hebben, en wanneer u koopt, kan het zelfs zo zijn dat u flink wilt verbouwen. Een drukke tijd, zeker wanneer u ook veel aan het werk bent. Wij zetten daarom graag alles voor u op een rijtje, zodat u zeker weet dat u niks vergeet tijdens het verhuizen. Voor een zorgeloze tijd.
lees meer..


Gefaseerd verhuizen: wat goed is hoeft niet snel


In één keer verhuizen is een zeer handige en efficiënte manier van verhuizen en toch is dit niet altijd de juiste oplossing. In één keer verhuizen vraagt toewijding van de opdrachtgever. Vaak moet het personeel één of meerdere dagen vrij krijgen om de verhuizing te realiseren. Daarnaast ligt het werk ook grotendeels stil en is bovendien een grondige voorbereiding noodzakelijk. Lang niet iedere opdrachtgever ziet door deze uitdagingen in één keer verhuizen zitten. Voor hen is gefaseerd verhuizen dan ook de beste oplossing.
lees meer..


Wat komt er kijken bij een verhuizing naar het buitenland


Bij een verhuizing in eigen land komt al een hoop kijken. Laat staan wanneer u internationaal gaat verhuizen. Het is een spannende gebeurtenis, of u er nu al lang naar heeft uitgekeken of juist vrij plotseling verhuisd, voor bijvoorbeeld werk. Er moet nu eenmaal veel geregeld worden en het is belangrijk om goed geïnformeerd ten strijde te trekken. Vaak zijn handige checklists te downloaden van het internet zodat u zeker weet dat u geen belangrijke zaken vergeet. Want zowel in Nederland als in het land van bestemming is er natuurlijk van alles te regelen.
lees meer..


Voorkom verwarrende verhuisinstructies


Het is zover, de verhuizing gaat na een ruime voorbereiding plaatsvinden. Alles lijkt tot in de details geregeld, maar dan komt u erachter dat u toch een grote fout heeft gemaakt. Terwijl u dacht dat de verstuurde verhuisinstructies helemaal helder waren, blijkt dit niet het geval. Wat had u kunnen doen om dit te voorkomen?
lees meer..


Hoe zit het met de verzekering van de inboedel


Voor een verhuizing moet je veel zaken regelen. Het is belangrijk om je spullen goed te verzekeren omdat er risico’s zitten aan de verhuizing. Wanneer je een inboedelverzekering neemt, zijn je bezittingen zowel op je oude als op je nieuwe adres verzekerd. Ook wanneer je tijdens de verhuizing zelf schade maakt, zijn je bezittingen verzekerd. Wel is het belangrijk om voor de grote verhuizing een verzekering van de inboedel af te sluiten. Op deze manier weet je dat je te allen tijde verzekerd bent.
lees meer..


Checklist voor verhuizen


Een verhuizing is geen dagelijkse bezigheid. Dat is maar goed ook, want het heeft heel wat voeten in de aarde en kan behoorlijk veel energie van u vergen. Om u een handje te helpen, hebben wij een checklist gemaakt voor het verhuizen. Zo weet u zeker dat er geen zaken onnodig over het hoofd worden gezien!
lees meer..


Een zakelijke verhuizing regelen als facility manager


Facility managers zijn essentieel voor iedere (grote) organisatie. Zonder uw werkzaamheden kunnen de andere medewerkers hun werk immers niet goed doen. Bovendien heeft u het inzicht in het gebouw en heeft u bepaalde ideeën over het efficiënt gebruiken van de ruimte. Maar op het gebied van verhuizingen kunt u het eigenlijk niet alleen. Misschien bent u persoonlijk wel een aantal keer verhuisd, maar een zakelijke verhuizing regelen is toch echt wat anders. En dat is niet iets dat u iedere dag doet.
lees meer..


Tips voor het verhuizen van grote machines en apparatuur


Bij bedrijfsverhuizingen of industriële verhuizingen hoort ook het verhuizen van grote machines en apparatuur. En grote, zware machines verhuizen gaat gepaard met de nodige risico’s. Ze zijn vaak niet alleen bijzonder waardevol, maar vaak ook uniek. Dan staat er dus meer op het spel dan alleen het financiële aspect. Reden genoeg om bij de verhuizing hier extra aandacht aan te besteden, opdat alles veilig verloopt.
lees meer..


Beter te vroeg dan te laat - en te vroeg bestaat niet


Zakelijke verhuizingen lopen soms onnodig vertraging op, omdat er op het laatste moment toch nog iets verandert. Het is en dermate groot project, dat de facilitair manager al gauw bepaalde zaken over het hoofd kan zien. Hij heeft ondertussen immers ook andere dingen om aan te denken. De zakelijke verhuizing komt daar dan nog eens bij. Hij denkt bijvoorbeeld niet aan een back-up plan voor de route van de oude naar de nieuwe locatie. Zo vroeg mogelijk professionele verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing zorgt dat dergelijke problemen voorkomen kunnen worden. En als niet worden voorkomen, hoeft u zich er in ieder geval geen zorgen over te maken.
lees meer..


Hulp bij verhuizen in alle opzichten


Verhuizen is niet iets wat u iedere week doet. Maar iedereen die ooit een verhuizing heeft meegemaakt weet dat er bij verhuizingen altijd ontzettend veel geregeld moet worden. Bij een zakelijke verhuizing komt nóg meer kijken. Veel mensen zoeken dan ook hulp bij verhuizen bij familie of vrienden, maar ook bij een verhuisbedrijf. Ze zien een verhuisbedrijf als een groep sterke kerels die de wasmachine en droger de trap op kunnen tillen. Maar in werkelijkheid is het veel meer dan dat.
lees meer..


Expat verhuizing: een hele opgave


Een expat verhuizing is nooit makkelijk, maar altijd spannend. Een nieuwe functie in het buitenland is leuk, maar zonder vrienden en familie dichtbij is het absoluut een uitdaging. Bovendien krijgt de expat te maken met een nieuwe cultuur, waarin hij of zij zich wegwijs moet maken zonder hulp van een (professioneel) netwerk. Het is niet makkelijk een nieuw netwerk op te bouwen, zeker als er ook nog eens sprake is van een taalbarrière.
lees meer..


Inventariseren bij een verhuizing: de grootste onderschatting?


Inventariseren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een verhuizing. En het wordt bijna altijd onderschat. Het begrip houdt namelijk veel meer in dan beslissen wat van A naar B moet. Veel opdrachtgevers denken het inventariseren zelf wel even te doen met behulp van een checklist voor verhuizen. En na het inventariseren zien ze verhuisbedrijven als de partij die de geïnventariseerde spullen van A naar B brengt. Het bedrijf dat een aantal grote, sterke kerels regelt die archiefkasten kunnen tillen.
lees meer..


Onvoorziene problemen bij verhuizingen: liever te vroeg dan te laat


Efficiënt verhuizen begint met een goede voorbereiding. Maar een te korte voorbereiding is één van de grootste problemen bij zakelijke verhuizingen. Opdrachtgevers zijn vaak te laat met het inschakelen van een verhuisbedrijf. Ze zien verhuisbedrijven als sterke mannen die de spullen van A naar B brengen. Maar dat is slechts een onderdeel. Laten we het illustreren met een voorbeeld uit de praktijk.
lees meer..


Tips voor een goede verhuizinglees meer..


Verhuizen: denk aan Stoof – de Bresser Top Movers


Verhuizen naar een nieuwbouwhuis; een groot deel van de Nederlandse bevolking doet het graag. In deze situatie mag je tenslotte vaak zelf nog de keuken uitkiezen, de badkamer samenstellen en ook het type vloer is geheel aan jou. Wordt het hout, tapijt of toch iets anders? Maar let op: naast de vele voordelen die een nieuwbouwhuis met zich meebrengt, zijn er ook een paar aandachtspunten.
lees meer..


Verhuizing in het verzorgingstehuis: omgaan met kwetsbare mensen


Een zakelijke verhuizing is nooit makkelijk. Dan kunnen uw medewerkers hier niet komen, dan daar weer niet. Het is op zijn zachtst gezegd onhandig. Wat nou als uw medewerkers minder mobiel waren? Zoals de bewoners van een verzorgingstehuis? Bij renovatie, verbouw of nieuwbouw van een verzorgingstehuis liggen er dan ook veel gevaren op de loer….
lees meer..


In één keer verhuizen: wanneer tijdsdruk een grote rol speelt


Regelmatig moet een verhuisklus onder zware tijdsdruk worden gerealiseerd. Stoof – de Bresser Top Movers kiest er dan bij voorkeur voor om in één keer te verhuizen. Er kan wel ontzettend veel mis gaan als u deze verhuizing zelf in één keer gaat doen, denk bijvoorbeeld aan het kwijtraken van belangrijke spullen, ernstige beschadigingen, of onvoorziene logistieke problemen waardoor de deadline niet wordt gehaald.
lees meer..


Hoe meer partijen, des te complexer het wordt


Een zakelijke verhuizing is een complex proces dat zo sterk is als de zwakste schakel. En er zitten nogal wat schakels aan een verhuizing. Als u een verhuizing organiseert, zoals die van een kantoor, school of verzorgingstehuis, heeft u er een flinke klus aan om alle partijen in te schakelen. Het is echter nog lastiger om deze partijen te coördineren. Met zoveel werkzaamheden die binnen korte tijd verricht moeten worden, kunnen zij elkaar natuurlijk in de weg gaan lopen.
lees meer..


Help! Wat te doen bij verhuizen?


Staat er een verhuizing gepland? Dan gaat er in uw dagelijkse leven heel wat veranderen. Voordat het echt zover is moet de verhuizing nog wel “even” plaatsvinden. Wat te doen bij verhuizen? Het is een veel gestelde vraag, zeker door mensen die nog nooit eerder zijn verhuisd. Er zijn veel dingen waaraan gedacht moet worden, van grote zaken tot de kleinste details. Lees onze blog voor bruikbare tips!
lees meer..


Verhuizing van uw bedrijf


Een verhuizing van een bedrijf laten slagen hangt in grote mate af van hoe strak uw planning is en of alles volgens plan verloopt. Een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u van tevoren heeft ingeschat. Verhuis ik zelf of laat ik mijn verhuizing regelen door een ander? Hoe maak ik een goede planning? Is het verstandig om een checklist bij te houden? Hoe pak ik mijn spullen goed en veilig in? Wat kost een verhuizing eigenlijk? Antwoorden hierop leest u in dit blog over verhuizen.
lees meer..


De do’s en don’ts tijdens het verhuizen


Wanneer u gaat verhuizen, is het belangrijk om structureel te werk te gaan. Bedenk van tevoren een plan over hoe u de verhuizing aan wilt pakken en binnen welk tijdsbestek de verhuizing gerealiseerd moet zijn.
lees meer..


Hoeveel tijd ben ik kwijt met verhuizen?


Hoeveel tijd u kwijt bent met verhuizen, hangt natuurlijk af van de grootte van het huis dat u bewoont, het aantal spullen dat u heeft en het aantal huisgenoten of gezinsleden waar u rekening mee moet houden. Iedereen heeft een andere aanpak tijdens het verhuizen. Dit betekent dus niet per definitie dat iemand het goed of slecht doet.
lees meer..


De voorbereiding van de verhuizing door de bril van de exper


Als expert zijn wij al decennia bij de meest uiteenlopende verhuizingen betrokken. Veelvuldig maken we mee dat problemen die tijdens verhuizingen ontstaan, door een goede voorbereiding makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Wat is nu de basis voor een succesvolle verhuizing? Waar moet u op letten?
lees meer..


De meest handige tips voor verhuizen


De meeste mensen verhuizen wel een keer in hun leven, vaak zelfs meer dan eens. U weet dan als geen ander wat er bij een verhuizing komt kijken. Verhuizen is een zware klus, iedereen doet dit dan ook op zijn eigen manier. Vaak wisselen veel mensen ook van structuur tijdens een nieuwe verhuizing. Niet iedereen is even sterk in het maken van een goede planning om snel en efficiënt te verhuizen. Met deze handige tips voor verhuizen wordt verhuizen een fluitje van een cent en zorgt u dat u binnen no time op uw nieuwe bestemming zit.
lees meer..


Verhuizen brengt emoties met zich mee


Slapeloze nachten en verschillende emoties Bij verhuizen komen emoties kijken, zo ondervinden veel mensen met hun bedrijf. Ze kunnen zelfs zeer hoog oplopen! Op het einde van de verhuisdag kunt u het gevoel hebben een halve marathon gelopen te hebben, maar de verhuizing is nog niet klaar. Verre van, zelfs want daar staat u dan in uw nieuwe pand….
lees meer..


Stressvrij verhuizen: Stoof – de Bresser Top Movers en helpt u hiermee!


Dit verhaal is voor de organisaties en personen die er op het moment van verhuizen achter komen dat alle lampen nog aan het plafond hangen. Dat de inventaris niet gelabeld is. Dat de verhuizing voor veel geluidsoverlast gaat zorgen. En dat het daarnaast wel handig was geweest om een strakke planning te maken. Dit verhaal is speciaal voor jullie. Want echt, verhuizen hoeft niet gepaard te gaan met een hele hoop stress.
lees meer..


Verhuisdekens voor een onbeschadigde verhuizing


Gaat u verhuizen, dan zijn er honderden dingen waar u aan moet denken. Eén van de belangrijkste dingen is het veilig vervoeren van uw spullen. Al uw meubels en de overige zaken dienen netjes ingepakt te worden om veilig te vervoeren naar uw nieuwe woning. Het liefst zonder ongelukjes of schade. Spullen inpakken is een belangrijk onderdeel van uw verhuizing. Even wat items in een doos gooien zit er niet in. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Deuken en krassen zijn zo gemaakt. U kunt dit voorkomen door uw bezittingen goed in te pakken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw spullen veilig en wel in uw nieuwe huis komen. Wij van Stoof – de Bresser Top Movers kunnen u daar zeker in adviseren en ook onderstaande tips kunnen nuttig zijn.
lees meer..


Alle ins en outs van een verhuizing regelen


Een verhuizing regelen is een hels karwei. Er komt van alles bij kijken. Ook dingen waar u wellicht nog niet aan gedacht had. Zo moeten niet alleen alle spullen veilig ingepakt en vervoerd worden, maar er zijn ook veel zaken die u moet regelen, zoals het overzetten van uw adres bij instanties en kennissen. Een verhuizing optimaal regelen begint bij het maken van een goede planning. Structureel te werk gaan is essentieel om snel te kunnen verhuizen en in uw nieuwe woning te trekken. Belangrijk hierbij is kijken hoe u de verhuizing aan gaat pakken en binnen welke tijd u dit wil realiseren.
lees meer..


5 makkelijk te voorkomen problemen bij een zakelijke verhuizing


Wanneer u uw zakelijke verhuizing niet goed voorbereid kan deze makkelijk veranderen in een nachtmerrie. Vertragingen, schade aan het pand en inventaris. Kantoorinrichting die “gewoon” kwijt is. Al deze problemen komen pas aan het licht als het te laat is. Onderstaand vijf veel voorkomende problemen, met oplossingen!
lees meer..


Hoe regel ik een verhuiskaartje?


Het is zover. Eindelijk verhuizen. Het doel mag dan iets zijn om naar uit te kijken, voorlopig levert de verhuizing vooral stress op. Naast het echte verhuizen is het doorgeven van je verhuizing net zo belangrijk. En dit wordt nou juist zo vaak vergeten. Een adres moet gewijzigd worden. En dit kan heel klinisch, maar je kunt er ook iets leuks en persoonlijks van maken.
lees meer..


Verhuizen naar een nieuwbouwhuis: waar moet ik op letten?


Verhuizen naar een nieuwbouwhuis; een groot deel van de Nederlandse bevolking doet het graag. In deze situatie mag je tenslotte vaak zelf nog de keuken uitkiezen, de badkamer samenstellen en ook het type vloer is geheel aan jou. Wordt het hout, tapijt of toch iets anders? Maar let op: naast de vele voordelen die een nieuwbouwhuis met zich meebrengt, zijn er ook een paar aandachtspunten.
lees meer..


Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina.

Volg ons op: