Menu over
Volg ons op:

info@stoof-debresser.nl

076 - 522 41 00

Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen!

BLOG

Verhuizing van uw bedrijf


Een verhuizing van een bedrijf laten slagen hangt in grote mate af van hoe strak uw planning is en of alles volgens plan verloopt. Een goede voorbereiding is dan ook essentieel. Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan u van tevoren heeft ingeschat. Verhuis ik zelf of laat ik mijn verhuizing regelen door een ander? Hoe maak ik een goede planning? Is het verstandig om een checklist bij te houden? Hoe pak ik mijn spullen goed en veilig in? Wat kost een verhuizing eigenlijk? Antwoorden hierop leest u in dit blog over verhuizen.
lees meer..


De do’s en don’ts tijdens het verhuizen


Wanneer u gaat verhuizen, is het belangrijk om structureel te werk te gaan. Bedenk van tevoren een plan over hoe u de verhuizing aan wilt pakken en binnen welk tijdsbestek de verhuizing gerealiseerd moet zijn.
lees meer..


Hoeveel tijd ben ik kwijt met verhuizen?


Hoeveel tijd u kwijt bent met verhuizen, hangt natuurlijk af van de grootte van het huis dat u bewoont, het aantal spullen dat u heeft en het aantal huisgenoten of gezinsleden waar u rekening mee moet houden. Iedereen heeft een andere aanpak tijdens het verhuizen. Dit betekent dus niet per definitie dat iemand het goed of slecht doet.
lees meer..


De voorbereiding van de verhuizing door de bril van de exper


Als expert zijn wij al decennia bij de meest uiteenlopende verhuizingen betrokken. Veelvuldig maken we mee dat problemen die tijdens verhuizingen ontstaan, door een goede voorbereiding makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Wat is nu de basis voor een succesvolle verhuizing? Waar moet u op letten?
lees meer..


De meest handige tips voor verhuizen


De meeste mensen verhuizen wel een keer in hun leven, vaak zelfs meer dan eens. U weet dan als geen ander wat er bij een verhuizing komt kijken. Verhuizen is een zware klus, iedereen doet dit dan ook op zijn eigen manier. Vaak wisselen veel mensen ook van structuur tijdens een nieuwe verhuizing. Niet iedereen is even sterk in het maken van een goede planning om snel en efficiënt te verhuizen. Met deze handige tips voor verhuizen wordt verhuizen een fluitje van een cent en zorgt u dat u binnen no time op uw nieuwe bestemming zit.
lees meer..


Verhuizen brengt emoties met zich mee


Slapeloze nachten en verschillende emoties Bij verhuizen komen emoties kijken, zo ondervinden veel mensen met hun bedrijf. Ze kunnen zelfs zeer hoog oplopen! Op het einde van de verhuisdag kunt u het gevoel hebben een halve marathon gelopen te hebben, maar de verhuizing is nog niet klaar. Verre van, zelfs want daar staat u dan in uw nieuwe pand….
lees meer..


Stressvrij verhuizen: Stoof – de Bresser Top Movers en helpt u hiermee!


Dit verhaal is voor de organisaties en personen die er op het moment van verhuizen achter komen dat alle lampen nog aan het plafond hangen. Dat de inventaris niet gelabeld is. Dat de verhuizing voor veel geluidsoverlast gaat zorgen. En dat het daarnaast wel handig was geweest om een strakke planning te maken. Dit verhaal is speciaal voor jullie. Want echt, verhuizen hoeft niet gepaard te gaan met een hele hoop stress.
lees meer..


Verhuisdekens voor een onbeschadigde verhuizing


Gaat u verhuizen, dan zijn er honderden dingen waar u aan moet denken. Eén van de belangrijkste dingen is het veilig vervoeren van uw spullen. Al uw meubels en de overige zaken dienen netjes ingepakt te worden om veilig te vervoeren naar uw nieuwe woning. Het liefst zonder ongelukjes of schade. Spullen inpakken is een belangrijk onderdeel van uw verhuizing. Even wat items in een doos gooien zit er niet in. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Deuken en krassen zijn zo gemaakt. U kunt dit voorkomen door uw bezittingen goed in te pakken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw spullen veilig en wel in uw nieuwe huis komen. Wij van Stoof – de Bresser Top Movers kunnen u daar zeker in adviseren en ook onderstaande tips kunnen nuttig zijn.
lees meer..


Alle ins en outs van een verhuizing regelen


Een verhuizing regelen is een hels karwei. Er komt van alles bij kijken. Ook dingen waar u wellicht nog niet aan gedacht had. Zo moeten niet alleen alle spullen veilig ingepakt en vervoerd worden, maar er zijn ook veel zaken die u moet regelen, zoals het overzetten van uw adres bij instanties en kennissen. Een verhuizing optimaal regelen begint bij het maken van een goede planning. Structureel te werk gaan is essentieel om snel te kunnen verhuizen en in uw nieuwe woning te trekken. Belangrijk hierbij is kijken hoe u de verhuizing aan gaat pakken en binnen welke tijd u dit wil realiseren.
lees meer..


5 makkelijk te voorkomen problemen bij een zakelijke verhuizing


Wanneer u uw zakelijke verhuizing niet goed voorbereid kan deze makkelijk veranderen in een nachtmerrie. Vertragingen, schade aan het pand en inventaris. Kantoorinrichting die “gewoon” kwijt is. Al deze problemen komen pas aan het licht als het te laat is. Onderstaand vijf veel voorkomende problemen, met oplossingen!
lees meer..


Hoe regel ik een verhuiskaartje?


Het is zover. Eindelijk verhuizen. Het doel mag dan iets zijn om naar uit te kijken, voorlopig levert de verhuizing vooral stress op. Naast het echte verhuizen is het doorgeven van je verhuizing net zo belangrijk. En dit wordt nou juist zo vaak vergeten. Een adres moet gewijzigd worden. En dit kan heel klinisch, maar je kunt er ook iets leuks en persoonlijks van maken.
lees meer..


Verhuizen naar een nieuwbouwhuis: waar moet ik op letten?


Verhuizen naar een nieuwbouwhuis; een groot deel van de Nederlandse bevolking doet het graag. In deze situatie mag je tenslotte vaak zelf nog de keuken uitkiezen, de badkamer samenstellen en ook het type vloer is geheel aan jou. Wordt het hout, tapijt of toch iets anders? Maar let op: naast de vele voordelen die een nieuwbouwhuis met zich meebrengt, zijn er ook een paar aandachtspunten.
lees meer..


Stoof- de Bresser Breda
Mijkenbroek 46
4824 AC Breda
The Netherlands
[T] +31 (0)76 - 522 41 00
[F] +31 (0)76 - 514 44 25

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u contact met ons opnemen of bij ons op een van onze kantoren langskomen? Dan nodigen wij u graag uit om te kijken op onze contactpagina of gebruik te maken van de gegevens hieronder.

Volg ons op: